12.12.2012

Yumurtada Haç Mucizesi

Kutsal İnek!Tavuk haçlı yumurta yumurtlar! Mucize mi? Saçma mı?

Tracy ve Pam Norrell onların tavuk kümesinde İsa bulundu,bir tavuk sıra dışı haç taşıyan yumurta yumurtladı. Pam diyor:

Yılın bu zamanında para ile alınması hediyelerin hakkında nedeni hakkında unuturuz.Ben sadece bize sezon için onun anlattıklarını düşünüyordum.

Eğer bir haç taşıyan yumurta veya İsa Mesih görüntü bulursanız,onun kızartma kabında veya eBay'da satış için sonuna kadar devam,ama ben kutsal simge olarak
ibadet kazanamayacağım.

Eğer bir dini sembol taşıyan bir yumurta bulursa ne yapardınız,kahvaltı için mücadele veya hayranlık duyulan nesneyi şömine rafına koymak.

Tanrıdan bir işaret olarak yumurta üzerinde haç yorumlama,iç organlar okurken olduğu kadar saçma,ama siz ne düşünüyorsunuz?Acaba bu mucize olabilir mi?

Müslümanların dediği gibi yumurtada Allah varsa yumurtada haç mucizesi olmaz mı?O zaman bu mucizeye göre Hristiyanlık doğru olmuyor mu?Gerçekten çok ilginç her iki düşüncenin ayrı mucizeleri oluyor.Bu ülkeden ülkeye göre mi değişiyor acaba?Bu sorular yanıtlanması zor ama bu ve bunun gibi mucizeler bir yaratıcının bir Tanrının varlığını bu maddenin hakim olduğu dünyada kendisini nadiren de olsa açıkça göstermiş oluyor.


Haberin İngilizce metni bakınız

Holy Cow! Hen Lays Egg With Cross! Miracle or Malarky?

Tracy and Pam Norrell found Jesus in their chicken coop, where a hen laid an unusual egg bearing the cross. Pam says:

"This time of the year, we get so taken up with the presents and money and we forget about the reason. I think He was just telling us he is the reason for the season."

If I find an egg with a cross or an image of Jesus Christ it`s going to end up in a frying pan or for sale on eBay, but I won`t worship it as a holy icon. 

What would you do if you found an egg bearing a religious symbol, would you scramble it for breakfast, or put it on your mantel place as an object of adoration?

Interpreting a cross on a egg as a sign from God is as ridiculous as reading entrails, but what do you think

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Facebook Reklam

Blogger Template by Clairvo